Valitse valaisin käyttötarpeen mukaan

Tarjoamme kattavan valaisinvalikoiman teollisuuden tarpeisiin - sisä- ja ulkovalaistukseen sekä erikoiskohteisiin.

Valikoimaamme kuuluvat teollisuusvalaisimet, turva- ja opasvalaisimet, kuumien tilojen valaisimet, valonheittimet, katuvalaisimet sekä räjähdysvaarallisten tilojen valaisimet. Laaja valikoima koostuu omasta tuotannosta sekä eurooppalaisten kumppaniemme laadukkaista tuotteista.

Tehdasvalo tunnetaan Victor -valaisinsarjasta, jota on valmistettu yrityksen perustamisesta vuodesta 1990 lähtien. Victor -sarjaa on päivitetty ja kehitetty jatkuvasti. Teollisuuden vaativiin olosuhteisiin suunnitellut valaisimet kätkevät nykyään sisäänsä uusimman LED-tekniikan, mahdollistaen entistä paremmin tuotekehitystämme alusta alkaen ohjanneet tavoitteet: energiataloudellisuus, pitkäikäisyys ja hyvä valonhallinta. Victor Retrofit LED-päivityspaketin avulla muutat myös olemassa olevat purkauslampulliset Tehdasvalon Victor-teollisuusvalaisimet kustannustehokkaasti energiatehokkaampaan LED-tekniikkaan.

Koska asiakkaidemme käyttökohteet ja valaistustarpeet ovat hyvin erilaisia, ovat myös tuotteemme monipuolisesti muokattavissa ja räätälöitävissä. Näin voimme tarjota jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaan mahdollisen ratkaisun.   

Tuoteryhmät