← Takaisin

Etelä-Karjalan Yrittäjät on valinnut yrityksemme ja yrittäjämme Harri Koivumäen maakuntamme vuoden yrittäjäksi 2020.

”Tällainen kunnianosoitus merkitsee meille paljon, ensimmäinen huomion osoitus yli 30 vuoden yrittäjätaipaleella. Otamme palkinnon vastaan kiitollisina”, Harri toteaa.   

Etelä-Karjalan Yrittäjät perustelee valintaa seuraavasti:

”Palkintolautakunta nosti Tehdasvalon voittajaksi hakemusten joukosta sen päämäärätietoisen kehityksen ja kasvun ansiosta. Yrityksellä on kilpailukykyiset omat kotimaiset tuotteet, palvelukyky ja -alttius ja se on pystynyt koronatilanteesta huolimatta uudistumaan ja kehittymään.”

Tunnustuksen saaminen tällaisena vuonna lämmittää mieltä. Meillekin vuoden 2020 alku oli hankala, epätietoisuutta oli ilmassa ja hetken tuntui kuin kaikki olisi pysähtynyt paikoilleen koronapandemian alkaessa. Toimitusketjujen ongelmat hankaloittivat alkuvuoden toimintaa; komponenttipula iski rajusti ja päämiestemme tehtaat Italiassa suljettiin kokonaan moneksi viikoksi. Kesällä tilanne alkoi hiljalleen parantua ja loppuvuonna lopulta useampi iso projekti toteutui. Erityisen ilahduttavaa on, että kohentuneen työtilanteen myötä saimme palkata tuotantoomme kaksi uutta työntekijää.

Kiitos Etelä-Karjalan Yrittäjät tunnustuksesta ja suuri kiitos asiakkaillemme luottamuksesta!