← Takaisin

Tehdasvalo Oy on Etelä-Karjalan vuoden yritys 2020

Etelä-Karjalan Yrittäjät on valinnut yrityksemme ja yrittäjämme Harri Koivumäen maakuntamme vuoden yrittäjäksi 2020.

”Tällainen kunnianosoitus merkitsee meille paljon, ensimmäinen huomion osoitus yli 30 vuoden yrittäjätaipaleella. Otamme palkinnon vastaan kiitollisina”, Harri toteaa.  

Etelä-Karjalan Yrittäjät perustelee valintaa seuraavasti:

”Palkintolautakunta nosti Tehdasvalon voittajaksi hakemusten joukosta sen päämäärätietoisen kehityksen ja kasvun ansiosta. Yrityksellä on yllättävää osaamista ja toimintaa jopa vähän piilossa julkisuudelta. Tehdasvalo on luotettava tavarantoimittaja ja sillä on kilpailukykyiset omat kotimaiset tuotteet ja palvelukyky. Yritys on pystynyt koronatilanteesta huolimatta uudistumaan ja kehittymään sekä kasvattamaan liikevaihtoa.”

Tunnustuksen saaminen tällaisena vuonna lämmittää mieltä. Vuoden 2020 alku oli hankala, epätietoisuutta oli ilmassa ja hetken tuntui kuin kaikki olisi pysähtynyt paikoilleen koronapandemian alkaessa. Toimitusketjujen ongelmat hankaloittivat alkuvuoden toimintaa; komponenttipula iski rajusti ja päämiestemme tehtaat Italiassa suljettiin kokonaan moneksi viikoksi. Kesällä tilanne alkoi hiljalleen parantua ja loppuvuonna lopulta useampi iso projekti toteutui. Erityisen ilahduttavaa on, että kohentuneen työtilanteen myötä saimme palkata tuotantoomme kaksi uutta työntekijää.

Kiitos Etelä-Karjalan Yrittäjät tunnustuksesta ja suurin kiitos asiakkaillemme luottamuksesta osaamiseemme!